V NiT del Turisme de Sitges

ME SITGES TERRAMAR. Passeig Marítim, 80 - Ver mapa
Varias datas -

selecciona as túas entradas

Venta online cerrada.

Para máis información pregunta ao organizador do evento.

Os datos do organizador están no apartado "Organizado por".

Descripción do evento

El temps va més ràpid del que sembla i aquest 2024 s’arriba a la V NiT del Turisme de Sitges, tradicional Sopar de final d’any i organitzat pel Gremi d’Hostaleria de Sitges el proper 4 de desembre a l’hotel ME Sitges Terramar, des de las 19:45h a l'aperitiu

I per a la celebració d’aquesta V NiT del Turisme de Sitges comptem amb la confirmació d’assistència a l’esdeveniment del:
MH President de la Generalitat Sr. Salvador Illa i Roca

A més dels tan importants discursos i parlaments institucionals, hi haurà temps per als reconeixements als Amics Predilectes del Gremi i que aquest any són per:

  • Oriol Castro, (amic predilecte del 2023)
  • Policia Local de Sitges al centenari de la seva posada en marxa
  • Talino Plana Solsona

L’aperitiu i el sopar seran regats amb maridatge de vins DO Penedès.

Agrair a les empreses col·laboradores per poder fer possible aquest esdeveniment

Esperem veure-us a tots a l'esdeveniment per compartir un tancament d'exercici 2024, preparar el 2025 esperant que sigui bo per a tots.

Tot això en un ambient divertit, musical, amb bon menjar i beguda entre amics

Més informació a: https://www.gremihs.com/sitges/v-nit-del-turisme-de-sitges/

i xarxes socials del Gremi

Política de acceso

Neste caso o promotor non especificou a política de acceso a menores, se tes calquera dúbida animámoste a que contactes directamente con el.

Galería

Comentarios

1
Agradable
Les persones que em van atendre varen ser molt professionals i molt atentes.
Joan Clotet Asistiu o 4/12/2024
Nosotros y nuestros socios utilizamos cookies propias y de terceros con la finalidad de ofrecerte el servicio de manera correcta, medir las visitas que se realizan a nuestra web y, en casos concretos, mostrarte publicidad y permitirte compartir contenidos en redes sociales. Puedes obtener más información sobre las cookies, consultando nuestra Política de Cookies.